Loading Events
  • This event has passed.

J.R. August sa zborom i bendom u Saxu

6 prosinac, 2018Najbolji ribič među kantautorima i najbolji kantautor među ribičima, Nikola Vranić poznatiji kao J. R. August, slavit će svoj imendan u Saxu u četvrtak, 6. prosinca, a društvo na pozornici pravit će mu i zbor i bend. Kao poklon slavljeniku za ovu iznimnu priliku predlažemo ulaznicu po pretprodajnoj cijeni od 35 kuna ili ako baš želite biti široke ruke, 45 kuna na dan.

  • 20
    Shares
J.R. August u Saxu

J.R. August je multinstrumentalist iz Zaboka koji je dosad objavio 4 EP-a (“Change of Seasons”, “Tea Party with Mrs. Death”, “33”, “Tales from the Forest”). U pripremi su još dva EP-a: „Black Waters“ i „Dangerous Waters“, na nekoj podsvjesnoj razini sigurno povezan s prvom rečenicom ovog teksta. Ljubimac je podjedanko publike kao i kritike, a pažnju javnosti zavrijedio je kvadrilogijom „Change of Seasons“ – pričom o 4 godišnja doba ispričanu kroz 4 videospota, od kojih se s prvim, „Man With A Magnificent Mind“, našao na ljestvici najperspektivnijih glazbenika na službenoj web stranici velikog Coldplaya.

Prije godinu i pol dana održao je fantastičan koncert u Saxu sa Stray Doggom, a sigurno će vrhunsku izvedbu pružiti i ovaj put sa zborom i bendom kao poklon za sv. Nikolu (skroz je ok da malo bolje očitstite čizmice za ovu priliku).

  • 20
    Shares

Details

Date:
6 prosinac, 2018
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
35kn – 45kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Sax
Zagreb,
  • 20
    Shares