Loading Events
  • This event has passed.

J.R. August sa zborom u Hrvatskom glazbenom zavodu

15 veljača, 2020Nakon fantastičnog Afionovog koncerta u Hrvatskom glazbenom zavodu, Hangtime Agency u ovaj čudesni prostor dovodi najboljeg ribiča među kantautorima i najbolje gkantautora među ribičima, Nikolu Vranića poznatijeg kao J.R. Augusta. Njegov premijerni nastup u subotu, 15. veljače bit će prilika da sa svojim zborom promovira svoj prvi dugosvirajući i vrlo hvaljeni album ‘Dangerous Waters’.

J.R. August (Foto: Hangtime Agency)

J.R. August je multiinstrumentalist iz Zaboka koji je dosad objavio pet EP-a (“Change of Seasons”, “Tea Party with Mrs. Death”, “33”, “Tales from the Forest”, „Black Waters”). Ljubimac je podjednako publike kao i kritike, a pažnju javnosti zavrijedio je kvadrilogijom „Change of Seasons“ – pričom o četiri godišnja doba ispričanu kroz četiri video spota, od kojih se s prvim, „Man With A Magnificent Mind“, našao na ljestvici najperspektivnijih glazbenika na službenoj web stranici velikog Coldplayja.

Cijena ulaznice u pretprodaji je 75 kuna, na dan će ako ih ostane koštati 90 kuna. Informacija o početku pretprodaje bit će dostupna uskoro.

Details

Date:
15 veljače
Time:
20:00 - 23:00
Cost:
75kn – 90kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Hrvatski glazbeni zavod
Zagreb,