Loading Events
  • This event has passed.

J.R. August u pratnji orkestra i zbora u velikoj dvorani Lisinskog

17 travanj, 2021Veliki koncert J.R. Augusta koji se trebao održati 15. listopada, zbog radova na sanaciji posljedica potresa u hramu glazbe, Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, odgođen je za 17. travnja 2021.

J.R. August ‘Dangerous Waters’

J.R. August nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Album “Dangerous Waters” na kojem se nalazi deset J.R.-ovih glazbenih majstorija još uvijek se nalazi među najprodavanijim izdanjima. Isti je slučaj i s dvostrukim vinilom te kolekcijom EP-jeva “Murky Waters”. Kolekcija triju EP-jeva donosi jedanaest J.R.-ovih uspješnica, pjesme s kojima je sve započelo: “The Darkroom Boogie”, “Black Limousine”, “Distort Reality”, “Change of Season”s i druge.

J.R. August glazbenik je spreman za svjetske pozornice, a upravo će u veličanstvenom ambijentu Lisinskog započeti njegovo novo glazbeno poglavlje – u pratnji orkestra i zbora J.R. August uvest će vas u svoj zavodljiv svijet u kojem se njegov prepoznatljiv falset miješa s različitim glazbenim stilovima pripovijedajući fantastične priče iz šuma, planina i rijeka kojima se inspirira.

Karte za ovaj jedinstveni koncert u prodaji su na blagajni Lisinskog u rasponu cijena od 100 do 160 kuna.

Details

Date:
17 travnja
Time:
20:00 - 23:00
Cost:
100kn – 160kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Vatroslav Lisinski
Zagreb,