Loading Events
  • This event has passed.

Japandroidsi nas u Močvari zagrijavaju za 5. SuperUho!

3 srpanj, 2018Nakon kultnih The Sonicsa, uz već najavljene Yo La Tengo i The National, Japandroids su četvrto veliko ime koje će nas 3.7. u zagrebačkoj Močvari zagrijati za 5. izdanje primoštenskog Super Uha.

  • 2
    Shares
Japandroids (foto: Leigh Righton)

Nakon sada već kultnog koncerta u nekadašnjem zagrebačkom Purgeraju, kanadski dvojac i drugi put stiže u Zagreb. Prošle su godine objavili treći studijski album “Near to the Wild Heart of Life” i odmah nakon krenuli na turneju koja još uvijek traje.

Podsjećamo da će se 5. izdanje festivala SuperUho održati od 6. do 8. kolovoza u Primoštenu u Marini Lučica gdje je smješten i kamp. Dosad objavljeni izvođači ovogodišnjeg izdanja festivala su: Turbonegro, !!!, John Maus, No Age, Earthless, Blue Hawaii, Šumski, NLV, Them Moose Rush.

Ulaznice za Japandroidse po promotivnoj cijeni od 80 kuna u prodaju kreću 20.4. u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) i Rockmarku (Berislavićeva 13). Od 1.5. cijena će im biti 100 kuna, na ulazu  kluba na dan koncerta će koštati 120 kuna, a ulaznice je moguće kupiti i preko Rockmark i Dirty Old Shop web shopova.

  • 2
    Shares

Details

Date:
3 srpanj, 2018
Time:
21:00 - 23:00
Cost:
80kn – 120kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Močvara
Trnjanski nasip bb
Zagreb,
  • 2
    Shares