Loading Events
  • This event has passed.

Javna tribina ‘Nezavisni glazbeni portali i kritičari’ u KSET-u

19 veljača, 2019Glazbeni portal Music Box u suradnji sa KSET-om organizira javnu tribinu pod nazivom ‘Nezavisni glazbeni portali i kritičari – sadašnjost i(li) budućnost!?’ koja će se održati u utorak, 19. veljače u KSET-u s početkom u 20 h.

  • 3
    Shares
Javna tribina – Nezavisni glazbeni portali i kritičari

Javna tribina će pokušati odgovoriti na brojna pitanja koja se odnose na važnost nezavisnih glazbenih portala i kritičara, a sudionici tribine će, među ostalim, razgovarati o sadašnjosti i budućnosti nezavisnih medija, njihovom utjecaju na tijek glazbene scene u Hrvatskoj te zaslužuje li njihov, većinom volonterski, rad više pozornosti.

Svoje mišljenje na ovu temu dat će predstavnici nezavisnih glazbenih portala, ali i ljudi koji su duži niz godina prisutni na hrvatskoj glazbenoj sceni, bilo kao PR stručnjaci, koncertni promotori, glazbeni kritičari, nezavisni izdavači ili glazbenici.

Sudionici tribine:

Zoran Stajčić, glazbeni kritičar, suosnivač i glavni urednik portala Ravno do dna

Tamara Terzija, PR stručnjak (Elemental, Dubioza kolektiv, Meritas, Tiani, Changer festival)

Zvonimir Ante Stamać, glazbeni menadžer, booking agent i label menadžer (Elemental, Kandžija, Antenat, ABOP, KSET, Seasplash festival, Pozitivan ritam)

Perica Štefan, koncertni promotor, PR i event menadžer (Hangtime Agency, Good Vibrations)

Joško Klarić, glazbenik, producent i promotor (Ischariotzcky, Šakan festival)

Nikola Knežević, moderator tribine, glazbeni kritičar, suosnivač i glavni urednik portala Music Box

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane ljubitelje glazbe i glazbenike da nam se pridruže 19. 2. u KSET-u, aktivno sudjeluju u tribini postavljanjem pitanja gostima te svojim dolaskom podrže nezavisnu glazbenu, portalsku i kritičarsku scenu u Hrvatskoj.

  • 3
    Shares
  • 3
    Shares