Loading Events
  • This event has passed.

Jazz u Močvari: Pongrac / Luić / Veselinović / Rupena Kvartet

13 studeni, 2020U petak 13. studenog u Močvari je na rasporedu večer bluesa i jazz standarda kao jedan dobar uvod za prepuštanje vikendu i improvizaciji života.

Jazz u Močvari: Pongrac / Luić / Veselinović / Rupena Kvartet

Uz Pongrac/Luić/Veselinović/Rupena kvartet, intimnu atmosferu i laganiji mood, otarasite negativnu energiju petka trinaestog i odite u Močvaru. Tanju će na njezinom prvom samostalnom koncertu pratiti glazbenici koji su je dotakli i kao umjetnici, ali i kao ljudi, osobe s kojima rado ostvaruje suradnju i koji je potiču na daljnji rad. Oni su Ivan Luić na gitari, Luka Veselinović na basu te Borko Rupena na bubnjevima.

“Ovaj je koncert moj zaključni maturalni rad. Zahvaljujem svima koji su me pratili, davali svoje vrijeme, energiju i sudjelovali u mom putovanju kroz školovanje – onima koji su dio škole i onima izvan. Najveće HVALA ide mojoj dragoj izvanrednoj Maji Jakoliš, mojoj mentorici, profesorici a i prijateljici, osobi koja je pronašla i utjelovljuje svoj poziv, radi svim srcem i nadahnjuje. Veliko joj hvala hvala hvala. Hvala profesorima: genijalnom i dragom ‘razredniku’ Jerku Valdevitu, Aleksandru Vešiću, Ivanu Mihaljeviću, Giussepeu Iampieriu, Dariu Buliću, Ivanu Luiću, profesoru, ravnatelju, vizionaru i glazbenom entuzijastu Ladislavu Račiću – posebno hvala na osnivanju, pokretanju i ustrajnom održavanju škole, Martini Đurđević, Borisu Dolineru i mom drugom mentoru kroz zadnje dvije godine školovanja, najdražem profesoru Mariu Igrecu – čovjeku koji je predan i izvanredan i beskompromisno, bez zadrške daje svoj maksimum pa i više! HVALA!” – Tanja Pongrac

Tehnikalije:

Vrata 19 h, koncert 20 h
Upad: 0 kn
Besplatne ulaznice: bit.ly/mochvara-tpjk
Koncert je sjedećeg tipa i broj besplatnih ulaznica je ograničen.

Details

Date:
13 studeni, 2020
Time:
20:00 - 22:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Močvara
Zagreb