Loading Events
  • This event has passed.

Jazzeri MILK na terasi Začarane Močvare

10 lipanj, 2020U srijedu 10. lipnja s početkom u 20:00 sati na pozornicu terase Močvare popet će se Maja Rivić, Luka Čapeta, Maroje Perišić i Kruno Levačić.

MILK na terasi Začarane Močvare

U ovoj eksplozivnoj kolaboraciji dva programa koji uspješno plove našim klubom kraj Save dovodimo jedan od najuzbudljivijih jazz bendova na sceni. Oni su izumitelji jednog sasvim novog derivata jazza i ova večer je rezervirana za sve one koji vole neočekivane obrate i svirku sa srcem. Milk su kvartet koji na licu mjesta stvara improviziranu glazbu, njima jedinstveni heartcore. Od jazza do punka, preko poezije, oni istražuju svoj zajednički puls. A postavu benda čine iskusni i vrlo zanimljivi muzičari:
Maja Rivić, vokal (Mimika, Maja’s Jazz Enthusiasm)
Maroje Peršić, kontrabas
Luka Čapeta, el. gitara (Yaye, Duetto Chapetlewsky, Mary May)
Kruno Levačić, bubnjevi/perkusije (Problemi, Tamara Obrovac Ensemble, Duetto Chapetlewsky)

bog izvanrednih prilika i propisanih mjera opreza prisiljeni smo prilagoditi se okolnostima. Koncert je sjedeći i održat će se na terasi kluba. Kapacitet je limitiran na samo 50 mjesta koja će biti raspoređena na način da će biti određeni broj samostalnih stolica, kao i stolova s dva, tri i četiri mjesta, a ulaznice će na taj način biti i prodavane. Ukoliko se prvo rasprodaju ulaznice za samostalne stolice ostat će opcija za kupnju više ulaznica za stolove, što znači da će zapravo jedna osoba kupiti ulaznice za svoje društvo koje će biti smješteno za istim stolom.

Jazz u Močvari projekt je koji donosi jazz koncerte u Močvaru. Začarana Močvara projekt je koji nastavlja tradiciju organiziranja koncerata intimnijeg ugođaja pod umjetničkim vodstvom Nine Romić.

Details

Date:
10 lipnja
Time:
20:00 - 22:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Močvara
Zagreb