Loading Events
  • This event has passed.

Jean Michel Jarre dolazi u zagrebačku Arenu!

11 listopad, 2011Jean Michel Jarre u Hrvatsku dolazi u sklopu svoje svjetske turneje ‘World Tour 2011’. U zagrebačkoj Areni nastupiti će 11. listopada, a očekuje nas nezaboravan audio-vizualni doživljaj te savršeno spajanje nevjerojatnih scenskih efekata integrirajući najnoviju tehnologiju zvuka i svjetla.

Jean Michel Jarre (Wikipedia)

Jean Michel Jarre francuski  je kompozitor, izvođač te priznati tekstopisac.  Začetnik  je elektronske glazbe te je uvelike je pridonio toj najvećoj rastućoj glazbenoj evoluciji 20 stoljeća. Do sada je prodao više od 80 milijuna ploča, a prvi uspjeh ostvario je 1976.g. albumom “Oxygène” koji je prodan u 12 milijuna primjeraka.

Danas je Jean Michel Jarre sinonim za mistično. Svojim albumima “Oxygene”, “Equinoxe” te “Magnetic Fields” postao je vizionar koji je utjecao na mnoge umjetnike od Air, Daft Punka, Mobya pa sve do Chemical Brothersa i mnogih drugih. Njegovi koncerti također su dio Jarre mita. Oni koji su imali priliku  posvjedočiti njegovim nastupima, koji su ujedno i  obilježili njegovu karijeru, od Kine do Houstona, od Londona do Egipta zauvijek će se sjećati ovih izvanrednih događaja.

Ulaznice su podijeljene u sljedeće kategorije:
VIP PARTER:    350 kn
PARTER SREDINA:  300 kn
PARTER:   250 kn
TRIBINE:  280 Kn
LOŽA:   600 kn

Details

Date:
11 listopad, 2011
Cost:
300kn – 600kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Arena
Zagreb,