Loading Events
  • This event has passed.

JeboTon Ansambl u Vintage Industrialu

6 ožujak, 2019U srijedu 6. ožujka, rezerviraj večer za party uz Jeboton Ansambl koji će održati koncert u Vintage Industrialu. Upad je besplatan.

  • 2
    Shares
JeboTon Ansambl u Vintage Industrialu

JeboTon Ansambl ulični je bend koji već godinama uveseljava Zagrepčane svojim gerilskim svirkama kod Cvjetnog trga. Bend je nastao kao nusprodukt muzičkog kolektiva jeboTon – članovi bendova Spremište, Hren, Prazna lepinja, Lobotomija, Antidepresiv i Porto Morto, krenuli su zajedno obrađivati svoje pjesme u akustičnom obliku, kako bi mogli širiti svoju muziku putem uličnih svirki. Na kraju je JeboTon ansambl nadživio skoro sve te bendove, te i dan danas žari i pali većim intenzitetom nego ikada prije.

Uz razna izdanja, pod svojom etiketom ‘JeboTon’, prošle su godine izdali album “Širi ljubav ili šuti”, a evo što kažu o njemu:

”Ovaj album presjek je svih ovih godina sviranja, zajebavanja, urlanja, još malo zajebavanja, i tako u krug. Petnaestak članova svira što god im dođe pod ruku, te svi zajedno pjevaju svoje pjesme koje neizmjerno guštaju. Snimili smo album kod Roka Crnića, a mix i master potpisuju Roko Crnić i Hrvoje Nikšić.

Veliko hvala svima koji nas slušaju na ulici iz tjedna u tjedan, najveće hvala svim našim obiteljima koje su nas u nekim trenucima podržale više nego što smo to mogli zamisliti, te najnajveće hvala i ljubav svima koji su ikada sudjelovali u ludosti zvanoj… ”

Početak u 22:00 sati.

  • 2
    Shares

Details

Date:
6 ožujak, 2019
Time:
21:00 - 23:30
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Zagreb, Hrvatska
  • 2
    Shares