Loading Events
  • This event has passed.

Jimmy Stanić na 20. rođendanu Močvare

18 svibanj, 2019Dana 18. svibnja u šatoru CirkoBalkana u velikom dvorištu Močvare nastupa Stjepan Jimmy Stanić na proslavi 20. rođendana kluba.

  • 11
    Shares
Jimmy Stanić na 20. rođendanu Močvare

Iako njegova karijera traje već više od sedam desetljeća (u godini njegovog rođenja po prvi put je dodijeljena nagrada Oscar, Staljin je protjerao Trockog iz Sovjetskog Saveza, Graf Zeppelin je napravio prvi let oko svijeta, otvorena je MoMA u New Yorku, a svijet stripa je predstavio nove junake: Tintina i Popaja), moglo bi se reći kako je ovaj najnoviji val popularnosti neuništivog Jimmy Stanića započeo prije dvije godina baš u Močvari kada je rasprodao klub do zadnje karte dvije večeri.

Mnogi ni dan danas ne mogu vjerovati kako ovaj vječni mladić koji je zakoračio u deseto desetljeće svog života još uvijek može više od dva sata bez stanke zabavljati publiku od 7 do 107 nepresušnim repertoarom viceva, vlastitih pjesama, ali i glazbenih klasika, uvijek praćen vrhunskim jazz glazbenicima koji, iako iskusni rutineri, vidno uživaju dijeleći pozornicu s njime. Ako do sada niste ugrabili priliku, svratite do Začarane Močvare pogledati i poslušati u čemu je kvaka i dozvolite da Jimmy začara i vas!

Upad u pretprodaji: 45 kn, na dan događanja na blagajni kluba: 60 kn.

Pretprodajna mjesta: entrio.hr/outlets

Online prodaja ulaznica: bit.ly/jimmystanic-mochvara

Saznajte više: Stjepan Jimmy Stanić: Ja stalno nisam podoban

  • 11
    Shares

Details

Date:
18 svibanj, 2019
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
45kn – 60kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Močvara
Zagreb
  • 11
    Shares