Loading Events
  • This event has passed.

Jimmy Stanić u Vintage Industrialu

15 studeni, 2018



U četvrtak 15. studenog u Vintage Industrialu nastupa legendarni Jimmy Stanić, koji će uz pjevačke bravure pružiti publici i stand-upovske rutine za koje inspiraciju crpi cijeli život. Karte su u prodaji u Vintage Industrialu (Savska cesta 160) i Dirty Old Shop (Tratinska 18).

  • 7
    Shares
Jimmy Stanić u Vintage Industrialu

Stjepan Jimmy Stanić, doajen hrvatske zabavne i jazz-glazbe, unatoč poodmaklim godinama, na glazbenoj je sceni i dalje aktivan. Bistra duha, čista glasa i zadivljujuće energije, na pozornici priziva duh glazbe čija vrijednost „nikad neće proć“ i koju upravo on – šarmantan, duhovit i vječno mlad – utjelovljuje.

Stariju je publiku već odavno osvojio, a mlađa ga tek otkriva. Njegovi su nastupi na ovim prostorima jedinstveni ne samo zbog vrhunske interpretacije jazz-standarda te evergrina nego i duhovitih „intermezza“, danas bismo rekli, stand upa.

Uza sve to, Jimmy izvodi i predratne, već pomalo zaboravljene šlagere sa zagrebačkim štihom. A kad mu se na pozornici pridruži i supruga Barbara, probudi se duh staroga građanskog Zagreba.

Bravuroznim Jimmyjevim nastupima nemali doprinos daje i Scharf trio, trolist vrsnih instrumentalista u njegovoj pratnji – bubnjar Josip Cvitanović, gitarist Mario Igrec i kontrabasist Mladen Baraković.

Cijena ulaznica: 45/60kn

  • 7
    Shares

Details

Date:
15 studeni, 2018
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
45kn – 60kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Zagreb, Hrvatska
  • 7
    Shares