Loading Events
  • This event has passed.

Jinx velikim koncertom na Gričevanju slavi 20. rođendan

20 svibanj, 201420 godina od njihovog prvog koncerta, održanog samo nekoliko metara dalje u klubu Saloon, grupa Jinx proslavit će svoju okruglu obljetnicu i 20. svibnja otvoriti treće izdanje Gričevanja, zagrebačkog festivala na Gornjem gradu, koji se za ovu priliku još jednom spušta na plato Tuškanac.

Jinx na Gričevanju u Zagrebu

Iako se još pamti kao zimski festival uklopljen u starozagrebačke legende o vješticama na Griču, Gričevanje je od prošle godine zakoračilo u toplije dane. Tako će se koncerti na otvorenom i partiji pod kupolama ove godine održati od 20. do 31. svibnja, i to prošireno na dvije lokacije – platoima Gradec i Tuškanac.

Koncert na Gričevanju bit će prva prilika da čujete pop atrakciju Jinxe, na njihovoj rođendanskoj turneji Hrvatskom, Slovenijom, Srbijom, BiH i šire. U kombinaciji dobrog uroka i odlične zabave, Jinxi se obećaju onakvima kakve ih još niste vidjeli i doživjeli.

“Jinxi su jako sretni kaj će svirati na jednoj od najljepših lokacija u Zagrebu povodom 20 godina djelovanja. Veselimo se unaprijed spaljivanju loših vibracija i viška tuge u našem gradu! Zato svi marš na ples skupa sa svojim klincima i roditeljima! Bacit ćemo dobar urok na sve koji dođu”, obećaje vas zđinksati pjevačica i frontgirl Jadranka Ivaniš Yaya.

Svi koncerti na Gričevanju, pa tako i ovaj jubilarni rođendanski, besplatni su za sve.

Venue

Krov garaže Tuškanac
Tuškanac
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map