Loading Events
  • This event has passed.

Joke dolazi u KSET

11 srpanj, 2014Dobro nam znani i uvijek dobrodošli ‘Jebeni Francuzi’ (kako su ih drugarski bendovi prozvali na ovim prostorima, a potom i oni sami veselo preuzeli taj nadimak), dolaze nam ponovno širiti riječi slobode u Zagreb, točnije u KSET 11. srpnja.

Joke

Pozitivnom mješavinom reggae, ska, rock, hip-hop, punk i world glazbe, teenergičnim izvedbama nas svaki put iznova podsjećaju kako su svi ljudi jednaki bez obzira na etiketiranje koje nam nameću razne ideologije.

Joke je DIY bend koji iza sebe ima već 6 albuma, a ovog puta dolaze nam promovirati svoj zadnji album „Lavoblaster“ kojeg su snimili na putovanju kroz Burkinu Faso, te u suradnji sa lokalnim glazbenicima poprimili i afričkog melosa. Nije im ovo prva suradnja sa lokalnim glazbenicima, iz istog razloga i jesu poznati u našoj regiji. Prije nekoliko godina na putovanju iz Pariza za Kosovo surađivali su sa poznatim regionalnim glazbenicima (Nenad Kovačić – Antenat, Yuri – St!llness, MC Chakka), a slušajući zadnji album primjećujemo odličan nastavak suradnje.

Na koncertu će biti zabranjene jedino pasivnost i tromost. Prepustite se slobodi, podignite glas i zaplešite sa nama, a Joke će biti tu negdje, na stageu, galeriji i podiju – naši i vaši – Jebeni Francuzi!

Ulaz se otvara u 20 h, a karte se mogu kupiti na blagajni KSET-a po cijeni od 35 kuna na dan koncerta.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

Details

Date:
11 srpanj, 2014
Cost:
35kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , ,

Venue

Kset
Zagreb, Hrvatska + Google Map