Loading Events
  • This event has passed.

Joke i Josip A Lisac u Seasplash Summer Clubu

8 kolovoz, 2014U petak 8. kolovoza u Fortu Punta Christo u Štinjanu u Puli u sklopu Seasplash Summer Cluba nastupit će francuski Joke i srpski bend Josip A Lisac.

Joke i Josip A Lisac u Seasplash Summer Clubu

Joke – Francuski bend u postavi bas, gitara, brass sekcija, bubnjevi, pjevač i DJ. Na sebi svojstven način spajaju rock, funk, dub, reggae, hip-hop, ska, punk u zanimljiv i intrigantan spoj vesele, energične i pozitivne atmosfere. Na ovaj DIY band može se gledati kao na jedne od nasljednika Mano Negra koji uz sve navedene utjecaje miješa i world music.

“Lavoblaster” je recentni studijski materijal benda snimljen tijekom turneje u Burkini Faso. Album kombinira najbolje od Ougadougou rapa (D-Oud, Busta Gaeenga, Valian, Art Melody…), poznatih burskih glazbenika (Victor Démé, Issouf Diabaté, Beby Bissongo…) i drugih prijatelja uključujući Dubamix (Francuska), Dubioza kolektiv (BiH) i Djmawi Africa (Alžir).

Josip A Lisac – Novosadski bend okuplja glazbenike različitih stilova i afiniteta, čije se stvaralaštvo najviše oslanja na ska/reggae forme i ritmove, ukomponirani s raznim pravcima 21. stoljeća – rock, blues, folk, jazz,… Tekstovi se bave socijalnim, ljubavnim, urbano-filozofskim temama koristeći se ironijom, poezijom, rimom, šalom, a najviše igrom riječi, što je i jedna od osnovnih odlika ovog sastava, počevši od samog imena.

Cijena ulaznica: 30 kuna prije / 40 kuna nakon ponoći

Details

Date:
8 kolovoz, 2014
Cost:
30kn – 40kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Fort Punta Christo
Pula / Štinjan, + Google Map