Loading Events
  • This event has passed.

Jonathan u Saxu

29 veljača, 2020Grupa Jonathan vraća se u klub Sax 29. veljače na posljednji zagrebački koncert u ciklusu izdanja ‘To Love’ i ‘To Hold’.

Jonathan na 14. Pozitivnom koncertu u Domu sportova (Foto: Vedran Metelko)

Promovirajući proteklih godina sjajne albume „To Love…“ i „To Hold“ Jonathan su nastupili u nizu zagrebačkih klubova, rasprodavajući ih i po nekoliko puta. Najveći broj koncerata zabilježen je u klubu Saxu u Palmotićevoj, kojem se vraćaju kako bi zaokružili promotivan ciklusu svoja dva izdanja. Bit će to njihovo posljednje pojavljivanje u Zagrebu do novog materijala koji je planiran za ovu godinu. Početak 2020. za Jonathan prolazi u znaku dvije nominacije na glazbenoj nagradi Rock&OFF (Nagrada publike i Koncertni izvođač godine) te svirke na otvorenju EPK 2020 u Rijeci.

Mada su Saxu na prošlo gostovanjima posvetili i po dvije večeri ovaj put Jonathan će odsvirati samo jedan koncert, s ograničenih 300 ulaznica. U prodaju kreću u četvrtak 23. siječnja po cijeni od 80 kn, a kupiti se mogu na blagajni Saxa u Palmotićevoj 22. Više informacija se može dobiti na broj telefona 01 / 4872 836 ili na web stranicama kluba www.sax-zg.hr.

Details

Date:
29 veljače
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
80kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Sax
Zagreb,