Loading Events
  • This event has passed.

‘Još jednom, ali s osjećajem’ u Rijeci

24 listopad, 2017Dokumentarni film ‘Još jednom, ali s osjećajem’ (One More Time With Feeling) redatelja Andrewa Dominika prikazat će se u utorak, 24. listopada u Art-Kinu Croatia s početkom u 20:00 sati.

'Još jednom, ali s osjećajem'
‘Još jednom, ali s osjećajem’

Distune promotion u suradnji s Art-kinom Croatia predstavlja izuzetan glazbeni dokumentarac “Još jednom, ali s osjećajem”, impresivno, crno-bijelo remek djelo tuge, ljepote i nade. Film je to u režiji Andrewa Dominika, prijatelja, kojem se Nick Cave potpuno ogolio nakon gubitka djeteta.

 

Ekskluzivna riječka premijera filma u 3D formatu održat će se u Art-kinu Croatia, utorak, 24.10.2017. u 20: sati.

 

Izvorno zamišljen kao obična snimka jedne glazbene izvedbe, ovaj film postaje nešto posve drugačije, nakon tragedije gubitka djeteta. Ispreplićući nastupe uživo, prve izvedbe novih pjesama i intervjue, redatelj stavlja Cavea u ulogu refleksivnog pripovjedača sklonog improvizaciji.

 

Ususret gotovo rasprodanim koncertima u Ljubljani i Beogradu pogledajte kakoje izgledalo mračno putovanje slomljenog srca, stvaranja šesnaestog po redu albuma Nicka Cavea, “Skeleton Tree”. Snimljen u crno-bijeloj tehnici (s iznenađujućim trenucima u boji), rezultat je krhko, sirovo i istinito svjedočanstvo o umjetniku koji Vas neće ostaviti ravnodušnim.

 

Ulaznice po cijeni od 30,00 kuna dostupne na blagajni Art-kina ili putem platforme ulaznice.hr.

Details

Date:
24 listopad, 2017
Time:
20:00 - 23:00
Cost:
Kn30,00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , , ,

Venue

Art-kino Croatia
Rijeka, Hrvatska + Google Map