Loading Events
  • This event has passed.

Josipa Lisac – koncert za Karla Metikoša u Laubi

10 prosinac, 2018Josipa Lisac, najveća hrvatska pjevačka diva svih vremena, svoj će tradicionalni zagrebački koncert za Karla Metikoša ove godine po prvi puta održati u Laubi čiji je jedinstveni ambijent kao stvoren za gracioznost ove glazbene ikone.

  • 14
    Shares
Josipa Lisac (Foto: promo)

Već više od dva desetljeća, 10. prosinca rezerviran je za Josipine koncerte za Karla, a prosinačka slavlja glazbe i ljubavi do sada su tako posjetila gotovo sve zagrebačke koncertne dvorane, klubove, sportske dvorane pa čak i prostore na otvorenom.

Prvi veliki Josipin koncert u impozantnoj Laubi također će tradicionalno biti i njezin posljednji u kalendarskoj godini, kojim će završiti još jedna njena izuzetno uspješna koncertna godina. Josipa je ove godine nastupila u Podgorici, Beogradu, Sarajevu, Skopju i na Krku te u Zurichu, a pred njom su i inozemna gostovanja u Goteborgu, Stockholmu i Munchenu. Posebno se tu ističe koncert u Stockholmu u listopadu, gdje će Josipa nastupiti u sklopu cijenjenog Stockholm jazz festivala.

Ulaznice za koncert u Laubi mogu se kupiti od 24. rujna na Eventim prodajnim mjestima te na www.eventim.hr po cijeni od 230 kn za sjedenje te 170 za stajanje.

  • 14
    Shares

Details

Date:
10 prosinac, 2018
Time:
20:00 - 23:30
Cost:
170kn – 230kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Lauba
Zagreb, Hrvatska
  • 14
    Shares