Loading Events
  • This event has passed.

Josipa Lisac u Areni u Puli

10 kolovoz, 2013Josipa Lisac, u sklopu svoje izrazito uspješne turneje kojom obilježava 40. godina od izlaska albuma ‘Dnevnik jedne ljubavi’, nastupit će 10. kolovoza u pulskoj Areni.

Josipa Lisac (RDD)

Pulski amfiteatar, najveći i najočuvaniji spomenik antičkog graditeljstva u Hrvatskoj, jedno je od najljepših mjesta za doživjeti vrhunsku glazbu u ovom dijelu Europe, pa nema sumnje da će svi fanovi Josipe i njezinog prebogatog kataloga pohrliti u subotu 10. kolvoza na centralni ljetni nastup ovogodišnje Josipine koncertne turneje.

Josipa Lisac nikada nije održala samostalni koncert u Areni, a turneja povodom obilježavanja jednog od najznačajnijih albuma diskografije ovih prostora svih vremena pravi je povod da se i taj podatak ispravi.

Na turneji na kojoj podsjeća na “Dnevnik jedne ljubavi” te uživo kroz dva i pol satni program izvodi i neke skladbe koje nisu bile na koncertnom programu već desetljećima, Josipa konačno dolazi u pulsku Arenu, što će vjerojatno biti veliki mamac ne samo za domaće fanove, već i one iz okolnih zemalja. U savršenom ambijentu spektakularnog povijesnog prostora, uz podršku punog live banda, Josipa Lisac u subotu 10. kolovoza pokloniti će svojoj publici još jedan u nizu doista posebnih nastupa.

Ulaznice za ovaj koncert u prodaju kreću u ponedjeljak 8. travnja, po sljedećim cijenama: loža: 190 kn,  VIP parter sjedenje: 150 kn, parter sjedenje: 120 kn, tribina – slobodno sjedenje: 100 kn.

Kroz mjesec travanj Josipa će također biti koncertno aktivna, te će održati dva koncerta. U petak 19.04. je u Osijeku u Kinu Europa, a u četvrtak 25.04. u Čakovcu u Centru za kulturu.

Details

Date:
10 kolovoz, 2013
Cost:
100kn – 190kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Arena
Zagreb, + Google Map