Loading Events
  • This event has passed.

Jubilarna 10. Hartera u listopadu

17 listopad, 201410. riječki glazbeni festival Hartera održa će se 17. i 18. listopada u prostoru bivše tvornice papira Hartera.

10. Hartera

Kako organizatori navode želja im je bila okupiti najveće hrvatske i regionalne rock izvođače kao svojevrsno zatvaranje desetogodišnjeg kruga, te na neki način biti podsjetnik na prvu, legendarnu i najposjećeniju Harteru ikad.

Hartera tako radi reboot izdanja u kojem je i sve krenulo prije 9 godina. Tada je cijela priča pokrenuta s ciljem obnove prostora i senzibiliziranja javnosti da se od propale Tvornice papira napravi mjesto namjenjeno kulturnim i javnim sadržajima, te naravno stavljanja Rijeke na mapu urbnih događanja koji bi bili prepoznati ne samo od domaće nego i inozemne publike, koja je sve ove godine oduševljeno prepričavala svoja iskustva s jednog od najvećih festivala u Hrvatskoj.

Ovogodišnje izdanje Hartere stoga će biti podsjetnik na sam početak kada je grupa entuzijasta pokrenula priču koja se kotrlja već deseti put za redom i koja će u dva dana okupiti trenutno najveće hrvatske i regionalne izvođače na jednom mjestu, a epicenter zabave dogodit će se u najvećoj hali, popularnom Marganovu.

Line up:

PETAK, 17.10.2014.

Goran Bare i Majke

Psihomodo pop

Kandžija i Gole žene

Morso

Rock DJ Voljen Korić

SUBOTA 18.10.2014.

TBF

Obojeni program

Vatra

Moskva

Rock DJ Voljen Korić

Cijene ulaznica bit će 40 kuna za prvi i 40 kuna za drugi dan u pretprodaji, te 50 kuna na dan koncerta, kako je ispred organizacijskog odbora rekao Damir Martinović Mrle, smatrajući da će upravo tom popularnom cijenom ulaznica omogućiti onu posjećenost kakvu je Hartera doživjela u svom prvom izdanju. Ulaznice će se moći nabaviti u CD shopu Dandy, robna kuća RI, IV kat i u Dallas Music Shopu Rijeka (Splitska 2a) i na www.ticketshop.hr.

Details

Start:
17 listopad, 2014
End:
18 listopad, 2014
Cost:
40kn – 50kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , , , , , , , ,

Venue

Hartera
Rijeka, Hrvatska + Google Map