Loading Events
  • This event has passed.

Justin Robertson, Dean Sunshine Smith i Nick & Pepi u The Garden Breweryju

29 studeni, 2018Justin Robertson, Dean Sunshine Smith, Nick & Pepi preuzimaju The Garden Brewery u četvrtak, 29. studenog, na after-partyju otvorenja Fuliranja. Vrijeme Adventa u Zagrebu donosi i sjajan program na Strossmayerovom trgu, a prva večer Fuliranja službeno će biti zatvorena na Žitnjaku.

  • 2
    Shares
Justin Robertson (foto: promo)

Justin Robertson je jedan od začetnika elektroničke scene, a sve od studentskih dana u Manchesteru gdje je sve počelo s acid house zvukom, do trajnog preseljenja u London, Justin je na glazbenoj sceni gotovo četvrt stoljeća. Poznat kao inovator koji uvijek razmišlja korak naprijed što se tiče glazbe, uz rad kao producent istaknuo se i remiksevima za izvođače kao što su Björk, Erasure ili pak Happy Mondays. Od njegovih vlastitih izdanja koja su ga odvela na
pozornice diljem svijeta, do nastupanja na nekim od najboljih festivala, Justin je još uvijek na vrhu birajući zvukove iz palete acid housea, psihodeličnih tonova ili pomaknutog disca.

Pridružuje mu se Dean Sunshine Smith, jedan od najcjenjenijih UK DJ-eva i selektora i čovjek iza Dark Disco programa. Dean je bio dio The Garden Festivala od samih početaka, a predstavlja eklektičnu i soulful stranu plesne glazbe više od četvrt stoljeća.

Tu je i Adriatic Coasting duo Nick & Pepi, dvojac iza sjajne glazbene večeri i radijske emisije, te pokretači istoimene live i DJ booking agencije koja je zaslužna za kreiranje glazbenog programa Fuliranja s 44 izvođača za 33 dana događanja gdje sve kulminira Defected Novom godinom.

Fuliranje se vraća na Strossmayerov trg u sklopu Adventa u Zagrebu od 29. studenog 2018. do 1. siječnja 2019. godine uz sjajan izbor glazbe, hrane i zabave, a jedini je adventski program koji za službeno pivo ima nezavisnu, craft pivovaru – The Garden Brewery.

Ulaznice za after-party u The Garden Brewery su besplatne.

  • 2
    Shares

Details

Date:
29 studeni, 2018
Time:
22:00 - 23:30
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

The Garden Brewery
Zagreb, Hrvatska
  • 2
    Shares