Loading Events
  • This event has passed.

Justin’s Johnson, Jam Ritual, Mnogi drugi i Big Strip Gorila u Vintageu

6 lipanj, 2014Prva srijeda u lipnju (4. 6.) u Vintage Industrial Baru donosi na Good Vibrations splitsku ska punk rock sedmeročlanu mašinu Justin’s Johnson.

Good Vibrations u Vintage Industrial Baru

Nakon izvrsne promocije albuma Justin’s Jonson u ožujku stižu još jednom prije ljeta dobro prodrmati zagrebačku publiku. Nešto drugačiji, no isto tako dobar doživljaj pružit će talentirani varaždinski rock/blues bend Jam Ritual, koji će predstaviti stvari s nadolazećeg novog albuma. Domaće snage ove večeri predstavljat će alternativni acoustic rock bend Mnogi Drugi i rock četvorka Big Strip Gorila.

Mnogi Drugi postoje već 10 godina, s kraćim i dužim stankama i u različitim postavama, te imaju već dobar broj zapaženih nastupa po zagrebačkim klubovima.

Big Strip Gorila postoji od 2011. godine i iza sebe ima jedan EP i nastupe u mnogim klubovima i na festivalima od kojih svakako treba istaknuti šibenski Terraneo.

Nakon bendova tu je standardno nezamjenjivi DJ Kneža s najboljim rock hitovima kojima će i zatvoriti još jednu veselu Good Vibrations večer! Partner događaja je i Udruga studenata grada Splita. Upad je 30 kuna, a početak u srijedu, 04.06. u 20:00 sati.

Venue

Vintage Industrial Bar
Savska 160
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map