Loading Events
  • This event has passed.

‘Kako ubiti suprugu ili supruga bez suvišnih zašto’, premijerno u KNAP-u

29 rujan, 2017U petak, 29. rujna, u 20 h, u zagrebačkom kazalištu KNAP premijerno igra komedija ‘Kako ubiti suprugu ili supruga bez suvišnih zašto’.

'Kako ubiti suprugu ili supruga bez suvišnih zašto' (Foto: Ivan Vučić)
‘Kako ubiti suprugu ili supruga bez suvišnih zašto’ (Foto: Ivan Vučić)

Planetarno popularna komedija talijanskog autora Antonia Amurria predstavlja deset najopasnijih i najraširenijih tipova supruga i supruga koji vrebaju na današnjem tržištu kao i gorka iskustva koja svaka normalna osoba s njima može imati.

 

„Kako ubiti suprugu ili supruga bez suvišnih zašto“ širom otvara oči svima koji naivno i zaljubljeno srljaju u brak kao i onim zaljubljenicima koji su u tu klopku već upali. Stoga je, vele, poželjno povesti dragu ili dragoga za ruku i provjeriti na licu mjesta ne krije li se u partneru ili partnerici jedno od onih devastirajućih bića čijoj eliminaciji treba neodložno pristupiti prije nego sami budemo nepovratno psihički dotučeni. Ili se prikloniti mudroj misli naših starih: Što nas ne ubije, možda nas zbliži.

 

Antonio Amurri (1925 – 1992) talijanski književnik, scenarist i tekstopisac najpoznatiji je kao autor popularnih zabavno-glazbenih emisija na talijanskoj radio-televiziji te kao autor je četrnaest knjiga od kojih su mnoge postali svjetski bestseleri. U svojim književnim je djelima na satiričan način, s puno gorkog humora, ali i topline, portretirao rasap suvremene građanske obitelji.

 

Redatelj je Boris Kovačević, a glavne uloge tumače Iskra Jirsak i Petar Atanasoski.

 

Sljedeće su predstave na rasporedu 30. rujna, te 7. i 19. listopada. Ulaznice stoje 50 kn.

Details

Date:
29 rujan, 2017
Time:
20:00 - 23:00
Cost:
Kn50
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , ,

Venue

Kulturni centar Peščenica – KNAP
Ivanićgradska 41a
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map