Loading Events
  • This event has passed.

Kandžija na krovu Muzeja suvremene umjetnosti

24 lipanj, 2017‘Nikad se ne ponavljamo i svaki nastup nam je specifičan i poseban, pa će tako biti i ovaj’, najavio je osječki freestyler Kandžija koncert u subotu 24. lipnja na krovu MSU-a.

Kandžija i Gole žene
Kandžija i Gole žene

Kandžija je poznat kao veliki domoljub, rimokatolik, borac za pravdu, humanist i dobrotvor jedan je od najvećih hip hopera na ovim prostorima. Kandžiju ćete prepoznati kao autora megahitova “Nema labavo”, “Crkva”, “Jelena”, “Donji Miholjac”, “Državnik novog kova”, “Bicikl”…

 

Kandžija djeluje sa šesteročlanim bendom Gole žene s kojim će nastupiti na krovu Muzeja suvremene umjetnosti u sklopu glazbenog programa Ljeto u MSU.

 

Jedinstven multimedijalni program Ljeto u MSU, osim koncerata, projekcija filmova iz ciklusa Best of Metropolis te posjeta izložbi Brace Dimitrijevića, ove godine premijerno uključuje i umjetničke akcije i performanse hrvatskih umjetnika. Svake večeri prije samog koncerta, na nekoliko lokacija unutar MSU-a posjetitelji će imati priliku prisustvovati izvedbama hrvatskih performera. Izvedbe će se razlikovati temama i pristupima, stvarajući nove poveznice između pop kulture i suvremene umjetnosti, te pružajući novu dimenziju jedinstvenog doživljajnog iskustva zainteresiranim posjetiteljima.

 

Napomena: u slučaju kiše koncerti će se održati na platou MSU-a, kod tobogana.

Details

Date:
24 lipanj, 2017
Time:
20:00 - 23:55
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Muzej suvremene umjetnosti
Zagreb, Hrvatska + Google Map