Loading Events
  • This event has passed.

Kantautorica MAR promovira debitantski album u Začaranoj Močvari

11 lipanj, 2019Promocija novog albuma kantautorice MAR dogodit će se u sklopu programa Začarana Močvara u utorak 11. lipnja s početkom u 20.30 sati. Cijena ulaznice iznosi 30 kuna.

Mar (foto: promo)

MAR je mlada glazbenica koja je već imala priliku zagrijati daske Začarane Močvare, a ovaj put dolazi predstaviti svoj prvi album “Calling out”. Njena glazba sadrži elemente rokenrola, bluesa i folka, a sve upakirano u nježnu indie melankoliju uz neprestano pomicanje vlastitih granica i istraživanje novog zvuka. Među omiljene glazbenike ubraja The Lumineerse, Birdy, Tracy Chapman, Jake Bugga, ali i neke starije poput Nirvane, Eddie Veddera i Elvisa Presleya. Njen vokal, kao da pripada iskusnoj glazbenici koja je prevalila mnogo svjetskih pozornica, odvodi nas u posebno raspoloženje.

Teme koje ju zaokupljaju su teme odrastanja, usamljenosti, nerazumijevanja okoline i često stigmatizirane depresije. O temama progovara direktno kroz svoje pjesme ne libeći se dati se maksimalno slušateljima i ogoliti se do kosti.

Krajem 2017. godine započinje suradnju s mentorom Adamom Semijalcem (Bebe Na Vole), s kojim je snimila svoj prvi album “Calling out” kojega će u cijelosti izvesti na ovom pred-ljetnom izdanju Začarane Močvare.

Details

Date:
11 lipanj, 2019
Time:
20:30 - 23:30
Cost:
30kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , ,

Venue

Močvara
Zagreb