Loading Events
  • This event has passed.

Kazališna premijera predstave ‘Magic Evening’ u Teatru &TD

2 veljača, 2017Premijera predstave ‘Magic Evening’ autorskog projekta Janice Tomić i Jelene Kovačić, održat će se u četvrtak, 2. veljače u Velikoj dvorani Teatra &TD u 20 sati. Naredne izvedbe su na rasporedu 3. i 4. veljače.

'Magic Evening' (Foto: Damir Žižić)
‘Magic Evening’ (Foto: Damir Žižić)

Predstava govori o sasvim običnim i dobro situiranim ljudima čiju ugodnu i sigurnu egzistenciju jedne večeri prekida banalni događaj koji će dovesti u pitanje nepodnošljivu lakoću njihove svakodnevnice, postavljajući im pitanje, a čega se to oni zapravo boje?

 

Sasvim obična večer. Dva para u jednom stanu. Dobra večera i nekoliko boca alkohola. Puno razgovora o svemu i ničemu. O politici, umjetnosti, krizama, križevima, promašenim ljubavima i Vivaldiju. O vremenu u kojem je sve dozvoljeno, u kojem kriteriji ne postoje, ali postoje oni koji ih uporno postavljaju. I onda odjednom jedan sasvim banalan, možda samo slučajan događaj koji će ih zaustaviti, koji će samo na trenutak prekinuti tu magičnu večer. Banalan događaj koji će postaviti možda sasvim banalno pitanje: čega se bojite? Banalan događaj koji se ipak neće zaustaviti samo na tom pitanju, nego će inzistirati i neprestano postavljati nova. Kamo vas sve mogu odvesti vaši strahovi? U kojem trenutku strah postaje paranoja? U kojem trenutku više ne može razlučiti što je istina, a što iluzija? Ili je ipak sve istina i više nigdje nismo sigurni? Čak ni u jednom stanu, jedne večeri uz dobru večeru i nekoliko boca alkohola.

 

Režija: Anica Tomić, dramaturgija: Jelena Kovačić, glazba i obrada glazbe : Nenad Kovačić, scenografija i kostimografija: Anica Tomić, Autor crteža na plakatu: Marko Petrić, fotograf predstave: Damir Žižić. Igraju: Ivana Krizmanić, Nataša Kopeč, Marko Makovičić, Marko Petrić.

 

Informacije i rezervacije: [email protected].

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Details

Start:
2 veljača, 2017 u 08:00
End:
4 veljača, 2017 u 17:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , ,

Venue

Teatar &TD
Zagreb, Hrvatska + Google Map