Loading Events
  • This event has passed.

Kensington Lima promovira hvaljeni prvijenac ‘May’ u KSET-u

15 veljača, 2019Kensington Lima koncertno će predstaviti hvaljeni album ‘May’ u zagrebačkom KSET-u u petak, 15. veljače.

  • 4
    Shares
Josip Radić (Foto: Izvan fokusa)

Započet kao autorski projekt Josipa Radića, Kensington Lima evoluirao je u punokrvnu rock and roll postavu koju, uz Radića, čine Danijel Benko (gitara), Karlo Kurtalj (bas), Mihael Kurjančić Kunga (klavijature) te producent Jere Šešelja koji se za ovu priliku prihvatio bubnjarskih palica.

„Naša mala rock’n’roll koncelebracija u KSET-u bit će prilika da vidite neke svoje stare prijatelje i popijete piće viška. Baš kao što ste to radili na istom mjestu, prije desetak godina i isto toliko kilograma! A što se tiče benda, odsvirat ćemo sve stvari s albuma, ugostiti Lovorku Sršen na pjesmi, dvije i u ponoć si poželjeti sve najbolje. Vidimo se 15.2., sutradan je subota, pa imate ispriku odspavati malo duže“, izjavio je autor Josip Radić.

Pjesme s hvaljenog albuma “May” na pozornici KSET-a oživjet će u nešto dužim varijantama, s raskošnim četveroglasnim harmonijama i nekim od glazbenih gostiju koji su sudjelovali u snimanju albuma.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni 35 kuna, na dan će koštati 45 kuna.

  • 4
    Shares

Details

Date:
15 veljače
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
35kn – 45kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Kset
Zagreb,
  • 4
    Shares