Loading Events
  • This event has passed.

Keziah Jones po prvi put u Zagrebu

1 prosinac, 2018Nigerijski pjevač i gitarist Keziah Jones, po prvi put stiže u prijestolnicu Hrvatske 1. prosinca gdje će održati koncert u Tvornici kulture.

  • 7
    Shares
Keziah Jones u Tvornici kulture

Keziah Jones je kreator novog smjera u glazbi – bluefunka. Bluefunk je mješavina blues melodije i oštrih ritmova fanka, kao i elemenata joruba glazbe. Keziah je također poznat po stilu sviranja gitare, koje svojom izuzetno izraženom ritmikom i pokretima ponekad podsjeća na sviranje udaraljki ili na slap tehniku koju koriste basisti. Posjetitelji koncerta će imati priliku čuti njegove hitove poput “Rhythm is love”, ” Where ‘s Life?” i “Million Miles from Home”, ali i nove pjesme s albuma koji je u pripremi.

Musicology Barcaffé Sessions osmišljen je kao posebna vrsta glazbenog uživanja i koncertnog iskustva. To nije festival s masovnom posjetom, već glazbeno uživanje u manjim klupskim koncertima do 1000 ljudi, na kojima skoro da možete dodirnuti svog omiljenog izvođača. Ovakvim pristupom se naglasak stavlja na samu glazbu, umjesto na show i vizualne efekte. Razbijanjem festivalskog koncepta kojim se koncerti grupiraju kroz nekoliko uzastopnih dana, ljubitelji glazbe su u mogućnosti na koncertima uživati tijekom čitave godine.

Ulaznice po cijenu od 145 kn u prodaji na www.eventim.hr.

  • 7
    Shares

Details

Date:
1 prosinac, 2018
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
145kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Tvornica kulture
Šubićeva 2/Ljudevita Posavskog 1, Zagreb
  • 7
    Shares