Loading Events
  • This event has passed.

King Dude u Vintage Industrialu

30 svibanj, 2019U četvrtak 30. svibnja, u Zagreb se vraća King Dude – plavooki vrag Mefisto s akustičnom gitarom, odjeven kao Johnny Cash s atmosferičnim glasom… Kao da je pretekao Roberta Johnsona na raskrižju. Osiguraj svoju kartu na vrijeme za ovo mračno čudo.

  • 1
    Share
King Dude u Vintage Industrialu

U vrijeme kad je američka folk glazba izgubila doticaj sa svojim krvavim korjenima, King Dude je uspio rasvjetliti tamu sa seksom, smrti, ljubavlju, ludošću i Luciferovim svijetlom. Od 2006. godine, njegov predani rock ’n’ roll je bio i poruka, ali i njegov medij prema publici kojom se obraća svojima grlenim baritonom dok pjeva đavolje stihove koje tako predano kroji.

Zahvaljujući brojnim izdanjima, preko Dais, Avant!, Bathetic, Clan Destine, Ván records…, nastupao je i na brojim festivalima, najčešće dijeleći pozornicu sa velikim Ghostom i Earthom, što je rezultiralo povećanjem fan baze jer nitko, nakon što ga čuje, ne može ne poželjeti još proročke mise.

Stvarajući miks biblijskog prizvuka od izolacije, otkrivenja, nade i spasenja, King Dude je brendirao svoj unikatan brend američke folk rock glazbe u kojoj se isprepliću elementi brit folka, americane, countrya & bluesa, a sve to je s vremena na vrijeme presvučeno teškim ovojima metal prizvuka što rezultira neobičnim modernism himnama pop prizvuka. Zvuči kompleksno? Zato ga trebate poslušati u živo. Savršena prilika je upravo 30. svibnja u Vintage Industrialu.

Koncert počinje u 21:30. Karte: 50/65 kn. Pretprodaja: Grif / VIB & Dirty Old Shop.

  • 1
    Share

Details

Date:
30 svibanj, 2019
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
50kn – 65kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Zagreb, Hrvatska
  • 1
    Share