Loading Events
  • This event has passed.

Kiril Džajkovski u Tvornici kulture // ODGOĐENO

2 studeni, 2019Nedavno najavljen koncert Kirila Džajkovskog koji se trebao održati 2. studenog 2019. u Tvornici kulture se odgađa. Zbog promjene u konceptu koncerta i cjelokupne najavljene turneje, koncert koji se trebao održati 2. studenog odgađa se za 2020. godinu, kada će biti održan u nešto drugačijem obliku od prvotno zamišljenog. Za sve kupljene ulaznice izvršit će se povrat novca na prodajnim mjestima Eventima, a sve dodatne informacije oko ulaznica mogu se zatražiti i putem maila [email protected] ili telefona 060 555 000.

Kiril Džajkovski u Tvornici kulture

Kroz više od 20 godina glazbenog stvaralaštva, tijekom kojih je sa čuvenim makedonskim redateljem Milčom Mančevskim osnovao bend Bastion te bio član grupe Leb i Sol, u sam vrh najcjenjenijih umjetnika istočno-europske scene smjestio se kao začetnik globalnog fenomena poznatog kao Balkan Beat.

Uvođenjem balkanskog etno zvuka u glazbene electro-trendove popularizirao je ne samo prostor odakle potječe već ujedno i probio granice nastupima na nekim od najvećih europskih festivala poput Pohode, Woodstocka, Exit Festivala, Repercussion Festivala, Rock for People, Latino Roc, Sziget, Gypsy Jazz Festival.

Džajkovski se na hrvatsku scenu vraća s nizom novih izdanja i svježim konceptom nastupa uživo. Već dobro poznatom eksplozivnom nastupu s pratećim bendom, sada se pridružuje i pjevač/reper David Lion (Lion D), rame uz rame s već dobro poznatom pjevačicom TK Wonder.

Ovaj novi koncept, koji još više pomiče granice Balkan beata, spajajući ga s glitch-hopom i glazbenim utjecajima s Jamajke, recept je za osvajanje svjetskih pozornica i poziv publici da traži još.

Ulaznice su u pretprodaji putem sustava Eventim po cijeni od 130 kn, dok će na dan koncerta cijena ulaznice iznositi 150 kn.

Details

Date:
2 studeni, 2019
Time:
21:00 - 23:00
Cost:
130kn – 150kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Tvornica kulture
Šubićeva 2/Ljudevita Posavskog 1, Zagreb