Loading Events
  • This event has passed.

Koja je tvoja priča? – ‘Ferićevci’ čitaju svoje priče u Booksi

22 siječanj, 2019U utorak, 22. siječnja u 20 sati u klubu Booksa će polaznice i polaznici Radionice kreativnog pisanja kratke priče 55+ pod vodstvom Zorana Ferića čitati priče koje su nastale tijekom protekla tri mjeseca.

  • 3
    Shares
Koja je tvoja priča? – radionica u Booksi (Foto: Booksa)

Svoje će priče čitati Abulah Bećirević, Ksenija Burcar Zlatar, Maja Dubljević, Jasminka Janeš, Niko Jakir, Željka Kontent, Mira Rajačić, Mira Vučko, Branka Trbović i Štefica Zmijanjac. „Priče su vrlo raznolikog karaktera, stila i sadržaja, no odlično su napisane, jer su se polaznice i polaznici svojski trudili i uistinu puno napredovali. Ovdje se radi o ljudima iza kojih stoji bogato životno iskustvo i vrlo je očito da imaju što reći, a sada su naučili i kako to bolje i tečnije uobličiti u književni tekst“, kaže Zoran Ferić. Priče koje će biti pročitane uskoro će biti objavljene i na književnom portalu booksa.hr.

Radionica kreativnog pisanja kratke priče dio je projekta Koja je tvoja priča? kojeg provodi udruga Kulturtreger/ klub Booksa i namijenjen je osobama od 55 godina i starijima koje vole književnost. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

  • 3
    Shares

Details

Date:
22 siječanj, 2019
Time:
20:00 - 23:30
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Booksa
Zagreb,
  • 3
    Shares