Loading Events
  • This event has passed.

Koncert Depeche Mode seli se u Arenu Zagreb

23 svibanj, 2013Nadolazeći Depeche Mode koncert u Zagrebu, zakazan za 23. svibanj 2013. godine, će zbog tehničkih i produkcijskih razloga biti preseljen sa stadiona Maksimir u Arenu Zagreb.

Depeche Mode

Datum koncerta ostaje isti, adresa se mijenja: Depeche Mode će tako 23. svibnja nastupiti u Areni Zagreb. Koncert seli na već poznati teren, gdje su 2010. godine Depeche Mode održali posljednji zagrebački koncert.

Sve ulaznice kupljene za koncert na maksimirskom stadionu vrijede i za nastup u zagrebačkoj Areni, kao što i cijene ulaznica ostaju iste.Kupci koji su kupili ulaznice za Fan Pit imaju pristup u Fan Pit Arene Zagreb.

Kupci koji su kupili ulaznice za Stajanje (travnjak) imaju pristup na Parter (stajanje) u Areni Zagreb.

Kupci koji su kupili ulaznice za kategoriju Zapad gore bit će smješteni na Gornju tribinu Arene Zagreb u sektore 305, 306, 307, 308 i 309 te će na ulazu u navedene sektore dobiti nove ulaznice s numeriranim mjestima.

Kupci koji su kupili ulaznice za kategoriju Zapad dolje bit će smješteni na Donju tribinu Arene Zagreb u sektore 102, 103 i 104 te će na ulazu u navedene sektore dobiti nove ulaznice s numeriranim mjestima.

U petak od 12 sati zaustavljena je prodaja ulaznica na samo 68 sati, tako da će ulaznice za zagrebački koncert opet biti  puštene u prodaju već u ponedjeljak u 8 sati ujutro.

Za Depeche Mode koncert koji će se održati 23. svibnja u Areni zagreb je trenutno prodano oko 12.000 ulaznica. Kategorije Fan pit i Stajanje su rasprodane. U prodaji je još samo 3.500 ulaznica, tvrdi organizator.

Details

Date:
23 svibanj, 2013
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , ,

Venue

Arena
Zagreb, + Google Map