Loading Events
  • This event has passed.

Koncert grupe Veliki prezir u kinu Grič

12 prosinac, 2013Na posljednjem Žednouhom koncertu u 2013. godini koji će se održati 12. prosinca u kinu Grič po prvi puta u Hrvatskoj nastupit će bitan beogradski rock and roll bend Veliki prezir koji već dulje vrijeme slovi za najbolje čuvanu tajnu rock’n’roll scene u regiji.

Veliki prezir

Talentirani frontmen benda Vladimir Kolarić – Kole oformio je bend prije dvadeset godina te su nakon debitantskog izdanja jednostavnog naziva ‘Veliki prezir’ uplivali u sam vrh pop-rock regionalne scene očaravši publiku svojim emotivnim, energičnim, atraktivnim nastupima.

Glazba benda Veliki prezir pored čistokrvne rock  energije nosi u sebi samu esenciju pop glazbe što slušatelja već na prvo slušanje hipnotizira i urezuje mu u srce buntovnu, a opet nježnu Kolarićevu poeziju izazivajući osjećaj ispunjenosti i sreće.  Predstojeći koncert u kinu Grič u sklopu je  Luksuzne turneje, a povodom snimanja dokumentarnog  filma o bendu u režiji Andrijane Stojković, autorice poznate u dokumentarističkom miljeu.

Atmosfera koncerta u kinu Grič bit će snimljena i uvrštena u film kao dokument za buduće generacije.

Ulaznice za koncert po cijeni do 35 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopu, Tratinjska 22 i Rockmarku, Berislavićeva 13, dok će na samom ulazu cijena iznositi 45 kuna.

Details

Date:
12 prosinac, 2013
Cost:
35kn – 45kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Kino Grič
Zagreb, Hrvatska + Google Map