Loading Events
  • This event has passed.

Koncert grupe Wilco premješta se u Paviljon 9 Zagrebačkog velesajma

11 ožujak, 2012Radi velikog interesa za koncert grupe Wilco, koji će se održati 11. ožujka ove godine, koncert će se iz kluba Aquarius premjestiti u PAVILJON 9 Zagrebačkog velesajma.

Wilco (RDD)

Koncert će se održati u organizaciji INmusic festivala koji će po prvi puta predstaviti novi koncertni prostor pomalo zanemarenog Zagrebačkog velesajma. Paviljon 9 odlikuje jedinstvena arhitektura koja ga čini jednim od najljepših koncertnih prostora regije.

Osim što je prostor idealan za koncerte kapaciteta od oko 2000 ljudi, pristup i dolazak posjetitelja također je maksimalno prilagođen budući da se, osim parkirnih mjesta na Zagrebačkom velesajmu, javni prijevoz nalazi se točno ispred južnog ulaza koji će biti otvoren za posjetitelje koncerta.

Grupa Wilco nedavno je nominirana za prestižnu nagradu Grammy, a njihov koncert u Paviljonu 9 najavni je koncert za nadolezeći INmusic festival koji će se održati 29. i 30. lipnja na Jarunu. Podrazumijeva se da kupljene ulaznice vrijede za novo mjesto održavanja koncerta!

Ulaznice za koncert grupe Wilco, koji će se održati 11. ožujka 2012. u Paviljonu 9, u prodaji su po cijeni od 200 kuna u Aquarius Music Shopovima (Varšavska 13, Vlaška 44, Maksimirska 16) i Dirty Old Shopu (Tratinska 22) te online na www.ticketpro.hr. Cijena ulaznice na dan koncerta na ulazu dvorane iznosit će 220 kuna, ukoliko ih ostane u prodaji.

Details

Date:
11 ožujak, 2012
Cost:
200kn – 220kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , ,

Venue

Paviljon 9, Zagrebački velesajam
Zagreb, + Google Map