Loading Events
  • This event has passed.

Koncert Quasarra u Splitu

13 travanj, 2012Quasarr će u petak, 13. travnja, u klubu Minus3 promovirati album ‘Propaganda’.

Quasarr

Riječ je o kreativnom trojcu iz Rijeke, autorskoj okosnici benda: Boris Štok – vox; Filip Frank – gitara, klavir, programiranje; Nevio Rugaš – bubanj/programiranje. Nisu ograničeni niti stilski, niti instrumentalno, što znači da odvojene pjesme niti približno ne daju cijelu glazbenu sliku skupine Quasarr. Za nastupe uživo Quasarru se pridružuju dodatni članovi.

Novi album “Propaganda” nastavlja s prepoznatljivim zvukom Quasarra i njeguje moderni zvuk s još više orkestracija i elektronike. Na albumu je bend radio pune tri godine zbog težnje ka savršenom zvuku koji će se moći svrstati u korak s recentnim svjetskim produkcijama. Za mastering čitavog albuma bio je zadužen renomirani producent i višestruki dobitnik Grammyja Jay Frigoletto iz Bostona, poznat po suradnji s grupama kao što su  INXS, Oasis, Black Eyed Peas, Blondie, »žAlice in Chains…

Nakon godinu i pol od njihova poslijednjeg nastupa, grupa Quasarr ponovo dolazi u Split. Ovaj puta u Minus3. Cijena ulaznice: 45/65kuna. Prodajna mjesta: Hostel Golly&Bossy, Morpurgova poljana 2; Dancing Bear Music Shop, Dioklecijanova 6 i GetGetGet concept store.

Details

Date:
13 travanj, 2012
Cost:
45kn – 65kn
Event Categories:
,
Event Tags:
, , ,

Venue

Minus3
Poljička cesta
Split,
+ Google Map