Loading Events
  • This event has passed.

Kontakt 2019 u Beogradu

20 ožujak, 2019Kontakt konferencija svoje treće izdanje najavljuje za ožujak – od 20. do 23. 3.2019. tradicionalno u Cetinjskoj ulici – Music’n’Art Belgrade District, ali i u Hala sportova Novi Beograd.

  • 2
    Shares
Kontakt 2019

Kontakt 2019 donosi prošireni koncept, nove lokacije i glazbene ekskluzive.

Glazbena industrija je rastuća privredna grana u kojoj je sve više profesionalnih djelatnika, ne samo entuzijasta, kako se to nekada smatralo. Vremenom postaje sve važniji adut za privredni razvoj regiije. Kontakt konferencija je 2016. godine proizišla upravo iz te potrebe: umrežavanja organizatora i promotora regionalnih glazbenih festivala, turističkih udruženja i organizacija, kulturnih centara, klubova, i ostalih djelatnika u kulturi i umjetnosti.

Za samo dvije godine Kontakt je ugostio više od 100 profesionalaca iz ove oblasti, organizirao isto toliko muzičkih i umjetničkih programa, a posjetilo ga je skoro 8.000 ljudi u Beogradu.

Kontakt je dao odgovore na mnoga pitanja iz sfere glazbenog biznisa i djelovanja na našim prostorima, prije svega kroz edukativne radionice, tribine, panele i, što je još važnije, pokrenuo je nova goruća pitanja. Njima će se baviti treće, ovogodišnje, izdanje Kontakta.

Kontakt 2019 – kompletan program

  • 2
    Shares

Details

Start:
20 ožujak, 2019
End:
23 ožujak, 2019
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Više lokacija u Beogradu
Beograd, Serbia
  • 2
    Shares