Loading Events
  • This event has passed.

Kozmodrum, Beat Busters i Univerzitas u Vintage Industrial Baru

26 listopad, 2016Good Vibrations u srijedu 26. listopada u Vintage Industrial Baru bit će obilježen plesnim ritmovima, a zasvirat će Kozmodrum, Beat Busters i Univerzitas. Večer će upotpuniti DJ Kneža koji priprema slušaonicu Daft Punk vs The Chemical Brothers. Karte po pretprodajnoj cijeni od 25 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopu i Vintageu, dok će na dan koštati 35 kuna.

Kozmodrum, Beat Busters i Univerzitas u Vintage Industrial Baru
Kozmodrum, Beat Busters i Univerzitas u Vintage Industrial Baru

Kozmodrum je projekt poznatih imena nezavisne scene, svira vlastiti stil klupske plesne glazbe od milja nazvan Organic Dance Music. Članovi se koriste strukturama preuzetim iz elektronskih stilova kao što su techno, house, jungle i dubstep uz forme originalno iz jazz i fusion glazbe za stvaranje novih skladbi. U nastupu uživo korištenjem tradicionalnih instrumenata (gitara, bas, klavijature) stvaraju elektro zvuk, čime svaki nastup čine posebnim. Ovi momci također imaju još uvijek svježi album „Na tragu satelita“ kojeg će promovirati i na ovom nastupu.

 

Beat Busters su misteriozna ekipa u bijelim forenzičkim odijelima čija misija je vaditi zvukove i ritmove iz naše okoline. Već godinama haraju zagrebačkim binama kao i na raznim festivalima i eventima diljem Hrvatske, a njihov sulud pristup i scenski prizor senzora na njihovim odijelima, svakako će biti točka na „i“ sjajnog koncertnog dijela programa.

 

Univerzitas je zagrebački bend koji za sebe kaže da svira modernu glazbu. Točan žanr je teško odrediti i njima i svima koji su ih gledali uživo, no najbitnije je da je kunst-musik show zagarantiran. Do sada su nastupili u mnogim zagrebačkim klubovima, ali ne i u Vintageu, dok mnogi posebno pamte njihov nastup na ovogodišnjem Tabor Film Festivalu koji se još uvijek prepričava od strane posjetitelja i brojne podrške benda koja ih prati u stopu.

Details

Date:
26 listopad, 2016
Time:
21:00 - 23:55
Cost:
Kn25 – Kn35
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Savska 160
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map