Loading Events
  • This event has passed.

Krankšvester u riječkom Pogonu kulture

14 ožujak, 2018Hip hop duo Krankšvester, vlasnici ‘Gabera’, underground hita 2017., dolaze u riječki Pogon kulture u subotu 14. travnja. Novi susret s riječkm publikom bit će prilika da koncertno predstave album ‘Krankšvester IV’.

  • 2
    Shares
Krankšvester

Sett i 3Ki Stil “organiziraju šutke” već gotovo deset godina, postavši prepoznatljivi od samog početka po otrovnim rimama i tvrdim beatovima. Kao bend i kroz solo projekte skupili su osam izdanja sve dok u proljeće 2017. nisu izbacili “Gaber”, party himnu i  regionalni underground hit. Naklon rave/eurodance/gaber kulturi preuzeo je primat na njihovom aktualnom albumu “Krankšvester IV” kojeg su, prije objave, predstavila još dva izuzetna singla “Zli kurac” i “Što ti znaš o tome”. Njima se ovih dana pridružio i  video za “Retardiranu”, nastavivši niz singlova i potvrđujući Krankšvester kao jednu od najvećih domaćih live atrakcija.

Nakon nastupa na festivalu “Drito iz Tvornice” i rasprodanog koncerta (u ovom trenutku ostalo je zadnjih 100 ulaznica) u Velikom pogonu Tvornice kulture bend konačno stiže u riječki Pogon kulture. Ulaznice su već u prodaji po cijeni od 50 kn, a kupiti se mogu u sustavu Entrio i u Dallas Music Shopu (Splitska 2a). Ukoliko ih ostane, na dan koncerta cijena ulaznice će iznositi 70 kn.

  • 2
    Shares

Details

Date:
14 ožujak, 2018
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
50kn – 70kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Pogon kulture
Rijeka, Hrvatska
  • 2
    Shares