Loading Events
  • This event has passed.

Kryn, E.N.D. i Tystnaden u Vintage Industrial Baru

15 listopad, 2014U srijedu 15. listopada u sklopu Good Vibrations programa u Vintage Industrial Baru nastupit će bendovi Kryn, E.N.D. i Tystnaden.

Good Vibrations u Vintage Industrial Baru

Nakon promocije za pamćenje albuma „Scars Remind Me“ u veljači ove godine, riječki metalci Kryn ponovno stižu u Vintage Industrial Bar na Good Vibrations! Kryn čine Karlo Horvat na vokalu, Rade Malobabić i Mario Tomašković na gitarama, Marko Vladilo na bassu i Igor Malobabić na bubnjevima. Neposredno prije nastupa u Vintageu, momci će nastupiti na Euroblast festivalu uz bok bendovima poput Animals As Leaders, TesseracT i Monuments.

E.N.D. u Vintage i na Good Vibrations stiže prvi put. Ova zadarska groove/thrash/experimental metal trojka osnovana je sad već davne 1996. godine, a od 2009. nastupa u line up-u Alen Babin (gitara, vokal), Davor Babin (bubnjevi), Ivan Car (bass). Posljednji album „Ilustrating Evil“ objavili su prošle godine, a do sada su nastupali na festivalima poput Brutal Assulta, Metalcampa i Matelfesta, te su dijelili stage sa Testamentom, Malignant Tomorom, Xentrixom itd.

Tystnaden je talijanski gothic dark metal bend nastao 1999. godine. Šesteročlanu postavu čine Giancarlo Guarrera na klavijaturama i vokalu, Cesare Codispoti i Marco Cardona na gitarama, Artur Sahakjan na bassu, Alberto Iezzi na bubnjevima i novi glavni vokal Giada Etro. http://www.tystnaden.com/

Nakon bendova na rasporedu je DJ Kneža sa žestokim metal partyjem koji će vas zadržati u Vintageu do kraja večeri. Upad je 20 kuna.

Details

Date:
15 listopad, 2014
Cost:
20kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Savska 160
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map