Loading Events
  • This event has passed.

Kryn i Pale Origins u Vintage Industrialu

4 prosinac, 2019U srijedu 4. prosinca ne propusti prosinačku metal poslasticu uz odlične Krynovce, riječke miljenike zagrebačke publike, koji se vraćaju u Vintage Industrial, a u paketu s njima domaće boje zatrest će Pale Origins.

Kryn i Pale Origins u Vintage Industrialu

Kryn su najznačajniji hrvatski modern metalci s velikom količinom obožavatelja kako u Lijepoj Našoj, tako i u regiji. Cijela priča započela je u Rijeci 2004. godine kad se bend zvao Downfall, a od 2008. zovu se Kryn. Njihov album „Scars Remind me“ naišao je na odlične kritike i kod publike i kod struke, a ovo će im biti drugo pojavljivanje u Vintage Industrialu, nakon višegodišnje pauze nastupanja u Zagrebu.

Pale Origins je moderni peteročlani metal bend koji je krajem 2016. Izbacio prvi EP “Embers” kojeg su promovirali nastupima u Hrvatskoj. Dok su tijekom 2017. i 2018. godine odsvirali dvije turneje u preko 8 zemalja jugoistočnog bloka Europe. Determinirani da premoste svaku prepreku koja ih vodi prema cilju sa čeličnom voljom, a taj cilj jest – predstavljati svoju viziju modernog metala širem broju ljudi.

Vrata 20:00 h. Koncert 21:30 h. Karte 40/55 kn. Prodaja Prodaja VIB / Grif / DOS / Entrio.

Details

Date:
4 prosinac, 2019
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
40kn – 55kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Zagreb, Hrvatska