Loading Events
  • This event has passed.

Kulturaljka 2014: Pipsi, Brkovi i M.O.R.T.

19 travanj, 2014Kulturaljka se u Šibeniku održava četvrtu godinu zaredom, a sve s uzvišenim ciljem borbe za dobivanje prostora za mlade kreativce. Vrhunac je u subotu, 19. travnja, u hangaru na području bivše vojarne Bribirskih knezova.

Kulturaljka

Mladima u Šibeniku treba prostor. Zašto? Odgovor na to vječno pitanje moći će se čuti na tribini „Zašto mladima u Šibeniku treba prostor?“ u četvrtak, 17. travnja, u Gradskoj knjižnici „Juraj Šižgorić“ u Šibeniku. Prva je to faza ovogodišnje Kulturaljke, koju četvrtu godinu za redom organizira Udruga P.A.R.K., pokrenuta s jasnim ciljem dobivanja prostora za kreativno izražavanje mladih u Šibeniku.

Koliko će mladi Šibenčani u još jednom face to face srazu s gradskom upravom imati uspjeha, nije poznato. No, zato je poznato da će se u drugoj fazi Kulturaljke, a ona se događa u subotu 19. travnja, odlično provesti. U idealan koncertni prostor, pod hangarom na prostoru bivše vojarne Bribirskih knezova, ulaze Pips Chips & Videoclips, Brkovi i M.O.R.T.

Pipsi dolaze promovirati „Walta“, možda i najbolji album u karijeri, izdržljivi folk fenomen Brkovi isto imaju novi album, umiljatog naziva „Pizda materina“, a sinjski M.O.R.T. će predstaviti prvijenac „Vrhunsko dno“, s kojega su skinuli odličan singl „Tango“.

Karte za koncert se mogu kupiti u pretprodaji po cijeni od 60 kuna u šibenskim caffe barovima Domald, Bono i Baldekin, a na dan koncerta na ulazu u hangar po cijeni od 80 kuna.

Details

Date:
19 travanj, 2014
Cost:
60kn – 80kn
Event Categories:
, ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Bivša vojarna Bribirskih knezova
Šibenik, Croatia (Local Name: Hrvatska)