Loading Events
  • This event has passed.

Kuršlus – 24-satni uplugged festival u Studentskom centru

29 studeni, 2019Dvadesetčetiri sata tuluma s glazbom bez struje – Akustična glazba na brojnim stagevima SC-a, gosti iz zemlje i inozemstva, promocije, paneli, kulinarski specijaliteti i to sve u samo 24 sata u kultnom zagrebačkom Studentskom centru 29. i 30. studenog.

Kuršlus

Prvo izdanje Kuršlusa počinje u petak 29. studenog prijepodnevnim off programom, prvim panel diskusijama koje započinju u 11 sati dok se vrata Teatra &TD službeno otvaraju od 20 sati za prvog headlinera Kuršlusa, Rundeka & Ftičeke nakon čega se svirke nastavljaju do subote navečer. Kuršlus će se odvijati na brojnim stagevima SC-a, na mainstageu Teatra &TD, u Francuskom paviljonu, MM Centru te polukružnoj dvorani &TD-a.

Kuršlus će uz Rundeka & Ftičeke ugostiti i Django Strings, Adam Ben Ezra (Izrael), Filmmusicorkestar, Elmu Burnić, Doris Karamatić, Branka Bogunovića Pifa, Radio Clash, Veli Jože, Sunnysiders, Čudnoređe…

“Ovo je jedan zbilja poseban festival kakvog nigdje nema i vjerujemo da ćemo uspjeti stvoriti upravo takvu atmosferu, jedinstvenu do krajnjih granica kako odabirom izvođača, tako i popratnim sadržajima u tih 24 sata Kuršlusa”, ističe Zoran Pezo, kreativni direktor Kuršlusa.

“Za svakog ponešto bio je moto prilikom slaganja programa Kuršlusa i vjerujem da smo u tome uspjeli. Drago mi je da smo objedinili različite glazbene žanrove pod kapom akustične glazbe i vjerujem da je to dobar recept za odličnu zabavu na Kuršlusu”, dodaje Admir Ćulumarević, programski direktor Kuršlusa.

Raspored svirki potražite na Facebooku i služenim stranicama SC-a.

Details

Start:
29 studeni, 2019 u 11:00
End:
30 studeni, 2019 u 23:30
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , , , , , ,

Venue

Studentski centar
Zagreb,