Loading Events
  • This event has passed.

Laka u Ksetu

6 lipanj, 2015Sedam godina nakon prvog nastupa u Ksetu i šest godina nakon zadnjeg zagrebačkog koncerta, vraća se bosanski indie pop mag Laka. U Ksetuu će nastupiti u subotu, 6. lipnja, zajedno sa svojom vjernom pratnjom, sestrom Lelom i njihovim pratećim bendom.

Laka
Laka

Zagrebačka publika ponovo može iskusiti njihovu neponovljivu energiju, dobar smisao za humor te prepoznatljiv plesni zvuk popraćen živopisnim scenskim nastupom. S obzirom na to da Laka trenutno radi na trećem studijskom albumu, možemo očekivati izvedbe novog materijala poput „Poželjenje“ i „Gasovi“, ali i hitove s prva dva uspješna albuma kao što su „Piškila“, „Međed“, „Brko“ i nezaobilaznu „Pokušaj“.

 

Kao prikladni nastavak na koncert Lake, Disco sekcija KSET-a ostat će u sličnom tonu te puštati samo najplesnije i najveselije domaće i strane hitove u zadnjem ovosezonskom izdanju tradicionalnog KSET Caffe-a. Bit ćete u mogućnosti tulumariti do sitnih jutarnjih sati, točnije 3h.

 

Vrata kluba otvaraju se u 21 sat, a ulaznice u pretprodaji možete kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) i KSET-u (Unska 3) po cijeni od 30 kn. Na dan koncerta cijena ulaznice iznosi 50 kn. Cijena upada na KSET Caffe after iznosit će 10 kn te stupa na snagu završetkom koncerta (oko ponoći). Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

Details

Date:
6 lipanj, 2015
Time:
21:00 - 23:55
Cost:
Kn30 – Kn50
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Kset
Zagreb, Hrvatska + Google Map