Loading Events
  • This event has passed.

Last Minute Open Jazz Festival: ove godine Bale, Vela Luka i Lastovo

1 kolovoz, 2016Last Minute Open Jazz Festival u Balama ove godine priprema svoje deseto, jubilarno, izdanje. Od 1. do 4. kolovoza ovaj gradić u samom srcu Istre, po deseti put preuzeti će, sa ponosom, ulogu mjesta nezaboravne i čarobne atmosfere, kvalitetne glazbe i istinskog kreativnog stvaralaštva, kakvo i priliči jazz-u kao žanru, ali i životnom stilu i opredjeljenju. Sami organizatori i suradnici za sebe će reći da su prije svega i nakon svega upravo to – jazzeri, improvizatori života!

10. Last Minute Open Jazz Festival
10. Last Minute Open Jazz Festival

Osim desetom godinom festivala u Balama, organizatori su ponosni da ediciju festivala, petu godinu za redom pripremaju na predivnom otoku Korčuli, u Vela Luci 6. i 7. kolovoza , te da se ove godine pridružuje i treća, jednako čarobna edicija festivala i to ni više ni manje nego na otoku Lastovu, koja će zaokružiti ovo glazbeno putovanje LMOJ Festivala 8. kolovoza.

 

Festival koji je do sada ugostio brojna poznata imena na svjetskoj jazz sceni (nabrajanje bi potrajalo a izostaviti ikoga bio bi preveliki propust) ove godine u prvi plan stavlja domaće umjetnike, uz pokoje internacionalno iznenađenje i posebne goste, čije stvaralaštvo i doprinos neupitno parira razini kolega sa svjetske scene, te čija će glazbu , za sva tri izdanja festivala 1.-8. kolovozazagarantirati doista posebno iskustvo za sve koji se ove godine odluče biti dio Last Minute priče te prihvatiti poziv za bajkovito putovanje.

 

Cijeli program Last Minute Open Jazz Festivala:

 

BALE:

 

1. 8.
Ratko Divjak trio
BBBG feat. MAALO | Big Band Funk Show
2. 8.
Ratko Zjača kvartet
Damir KUKURUZOVIĆ KVARTET
3. 8.
Melita Lovričević Ensemble
Veja
04.08.
Atma Mundi Ensemble
B’FUNstalation

 

KORČULA, Vela Luka:

 

6. 8.
B’FUNstalation
Veja
7. 8.
Oliver Dragojević i gosti

 

LASTOVO, Lastovo:

 

8.8.
B’FUNstalation
Veja

Details

Start:
1 kolovoz, 2016 u 21:00
End:
8 kolovoz, 2016 u 23:55
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , ,

Venue

Bale, Vela Luka, Lastovo
Bale, Hrvatska + Google Map