Loading Events
  • This event has passed.

Lastovo – otok glazbe u uvali Sv. Mihovila

9 kolovoz, 2018Ovogodišnje izdanje festivala održat će se od 9. do 13. kolovoza u uvali Sv.Mihovila, popularno zvanoj Mihajla, podno naselja Lastovo.

  • 9
    Shares
Lastovo – otok glazbe

Glazbeni festival LAstovo.OTOKGLAZBE. manifestacija je koja se održava od 2000. godine. Iako je početnih nekoliko godina festival bio isključivo jazz karaktera kroz vrijeme se razvio u renomiran kulturni ljetni događaj sa nizom međunarodnih izvođača različitih glazbenih usmjerenja. Samo neki od njih ukupno 90-ak bili su su: Boško Petrović Sympa Jazz band, Mike Sponza Blues Band, Tony Lee King, Zdenka Kovačićek, Elvis Stanić, Carlos Catia & Boys from Brazil, Elevators, Soulfingers, Cinkuši, TBF, Šo!Mazgoon, Hladno pivo, Gego&Picigin band, Stampedo, Let3, Elemental, Edo Maajka, Rambo Amadeus, Urban&4, Belfast Food, Cubismo, Lačni Franz, Jure Pukl Group & Melissa Aldana, Vid Jamnik Trio i mnogi drugi.

PROGRAM FESTIVALA:

09.08. ČETVRTAK

KINO MEDITERAN na LAstovo.OTOKGLAZBE. festivalu
Projekcija filma “Ljubav i podzemlje” u uvali Mihajla
(Marco Manetti, Antonio Manetti, Italija, Komedija, Mjuzikl, 2017, 134′)
+ DJ program sa resident DJima D-Gree i Freez

10.08. PETAK

IVAN BONAČIĆ TRIO
STAMPEDO
+ DJ program sa resident DJima D-Gree i Freez

11.08.SUBOTA

RØLØ
BANANA ZVUK
+ DJ program sa resident DJima D-Gree i Freez

12.08.NEDJELJA

DETOUR
+ DJ program sa resident DJima D-Gree i Freez

13.08.PONEDJELJAK

NENO BELAN I FIUMENSI
+ DJ program sa resident DJima D-Gree i Freez

Festivalski kamp organiziran je na nogometnom igralištu uz podršku lokalnog nogometnog kluba “Omladinac” u naselju Lastovo gdje je kampiranje slobodno od 8. do 15. kolovoza sa festivalskom ulaznicom.

Ulaznice je moguće kupiti na webshopu KINA MEDITERANa i FMFSa, velikog prijatelja i podrške festivalu LAstovo.OTOKGLAZBE. : https://www.agentcash.com/shops/fmfs. Ulaznice će se također moći kupiti i na licu mjesta na blagajni festivala u uvali Mihajla.

Festivalska ulaznica po cijeni od 150,00 kn uključuje sve koncertne dane festivala od 10. 8.do 12. 8.  Dnevne ulaznice za 10., 11. i 12. kolovoza kupuju se po cijeni od 60,00 kn.

Otočani Lastova ulaznice mogu kupiti na licu mjesta na blagajni festivala po povoljnijoj cijeni u iznosu od 100,00 kn za festivalsku te 40,00 kn za dnevne ulaznice uz predočenje osobne iskaznice.

  • 9
    Shares

Details

Start:
9 kolovoz, 2018
End:
13 kolovoz, 2018
Cost:
60kn – 150kn
Event Categories:
, , , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Uvala Sv. Mihovila
Lastovo, Hrvatska
  • 9
    Shares