Loading Events
  • This event has passed.

Lenny Kravitz započinje europsku turneju u Ljubljani

27 travanj, 2019Lenny Kravitz 27. travnja 2019. dolazi u ljubljansku Arenu Stožice.

  • 7
    Shares
Lenny Kravitz u Areni Stožice

8. rujna Lenny Kravitz objavio je jedanaesti studijski album “Raise Vibration”, a povodom novog albuma već 21. rujna kreće na globalnu turneju koja započinje u SAD-u sa koncertima u osam gradova – Atlanta, Louisville, Washington, New York, Broomfield, San Francisco, Las Vegas i Los Angeles.

Za početak europskog dijela turneje Lenny je odabrao Sloveniju – 27. travnja 2019. Dvorana Stožice u Ljubljani.

Lenny Kravitz jedan je od najistaknutijih rock glazbenika našeg doba. Ovaj pisac, producent i multi-instrumentalist osvojio je četiri uzastopne Grammy nagrade, a ujedno i postavio rekord za najviše pobjeda kategoriji ‘Najbolja muška rock vokalna izvedba’. Poznat je po hitovima kao što su “Let Love Rule”, “Mr. Cab Driver”, “Be”, “Mama Said”, “It Ain’t Over ’til It’s Over”, “Believe”, “Stand By My Woman”, “American Woman”, “Are You Gonna Go My Way?”, “If You Can’t Say No”, “Fly Away”, “I Belong To You”, “Where Are We Runnin'”.

Osim deset studijskih albuma, koji su se prodali u više od 38 milijuna primjeraka širom svijeta, ovaj multidimenzionalni umjetnik nastupio je i u filmu, pojavljujući se kao Cinna u box-office hitovima, The Hunger Games i The Hunger Games.

Ulaznice će biti dostupme na www.eventim.hr i na svim Eventim prodajnim mjestima od 19.09.2018. godine.

  • 7
    Shares

Details

Date:
27 travnja
Time:
21:00 - 23:30
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Dvorana Stožice
Ljubljana, Slovenia
  • 7
    Shares