Loading Events
  • This event has passed.

Let 3 i Jonathan na Gričevanju u Zagrebu

28 svibanj, 2014Koncerti na otvorenom i partiji pod kupolama održavat će se od 20. do 31. svibnja, i to prošireno na dvije lokacije – platoima Gradec i Tuškanac. Svi koncerti su besplatni.

Let 3 na Gričevanju

Najveći ovogodišnji koncert Gričevanja na platou Gradec dogodit će se 29. svibnja, kada će na pozornicu s koje puca najljepši pogled na katedralu stupiti Let 3. Frontmeni Mrle i Prlja ovog puta obećaju sve samo ne beskompromisnu i kontroverznu zabavu, zato najbolje da ne očekujete ništa posebno.

Još jedna riječka rock grupa, koja ime nosi po vrsti jabuke – Jonathan na Gričevanju će nastupiti dan ranije, 28. svibnja. Nakon EP-ja koji je buknuo krajem godine, na Gričevanju će predstaviti nove pjesme koje ce izaći na debi albumu ovog proljeća, najavljenim video spotom za singl “Maggie”.

Jonathan

Iste večeri samo za koncert na Gričevanju, iz studija će izaći šibenski post rock bend Diskodelija. Hrvatski EKV s retro zvukom osamdesetih istovremeno je i pop i rock i new wave i noise, a svakako i jako zabavan.

No prije svih opisanih, 21. svibnja nakon godinu dana apstinencije u Zagrebu, i prije nego će se opet uputiti u studio (nakon dva službena izdanja, sada će se pojaviti s EP-jem), na platou Gradec će zasvirati zagrebački post metal rockeri Igut. Bend koji postoji preko desetljeće, iza sebe ima turneje i koncerte uzduž Europe, gdje su pozornicu dijelili s titanima metala poput Slayer, Dimmu Borgir, Anthrax, Hatebreed i drugima.

Details

Start:
28 svibanj, 2014
End:
29 svibanj, 2014
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , , ,

Venue

Plato Gradec i Tuškanac
Zagreb, Hrvatska + Google Map