Loading Events
  • This event has passed.

Let 3 u dvorištu Medike

9 listopad, 2020U režiji Dostave Zvuka po prvi put u dvorište Medikeu petak 9. listopada stižu riječke legende Let 3.

Let 3 u dvorištu Medike

S karijerom dugom više od 30 godina, Let 3 neupitno slove za najosebujniji hrvatski rock bend i zaštitni znak Rijeke. Nakon početne percepcije javnosti da su „bizarni, čudni i prosti“, otkrivaju se kao izuzetna umjetnička pojava i prava rock atrakcija pomno osmišljenog koncepta oko imidža i scenografije uz specifičan i eksperimentima sklon glazbeni izričaj.

Posljednjih godina oduševili su i upgradeanim verzijama svojih bezvremenskih hitova u koje su uklopili suradnje poput one s Terezom Kesovijom, Krankšvesterom i Sinišom Vucom, a društveni utjecaj još i više ojačali inventivnim video angažmanom na društvenim mrežama.

Humoristični performansi Damira Martinovića Mrleta u vidu kućnih treninga i skečeva izmišljenih likova ne samo da dosežu tisuće pogleda, već su stvorili i pravi kult štovatelja fanova ove ‘ekstenzije talenta’ Letovaca.

Ulaznice u pretprodaji po 100 kuna, na dan koncerta i na ulazu 120 kuna. Pretprodajno mjesto: Dirty Old Shop (Tratinska 18). Broj ulaznica za svaki pojedinačni koncert ograničen je na 300 komada. Prilikom kupnje ulaznice potrebno je ostaviti ime, prezime i kontakt, a evidencija se čuva 14 dana od koncerta.

SATNICA I VAŽNE NAPOMENE
Vrata se otvaraju u 19 h, koncert počinje u 20 h, a kraj koncerta je u 22 h. Sukladno preporukama i odlukama Stožera za civilnu zaštitu na samom ulazu vodit će se pisana evidencija svih prisutnih te mjerenje temperature. Poseban naglasak stavljen je na važnost odgovornog ponašanja uz održavanje fizičke distance i preporuku nošenja maski na samom događaju.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Details

Date:
9 listopad, 2020
Time:
20:00 - 22:00
Cost:
100kn – 120kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

AKC Medika
Zagreb, Hrvatska