Loading Events
  • This event has passed.

Let 3 u Laubi Predsjedničkim dvorima poklanja spomenik ‘Angela Merkel sere’ umjesto Titove biste

18 lipanj, 2015Spomenik ‘Angela Merkel sere’ posljednjih je nekoliko mjeseci izazvao veliki interes javnosti. U četvrtak, 18. lipnja, u Laubi u 14:00 sati, Let 3 će ponovno održati sebi svojstven performans.

Let 3 u Ljubljani otkriva spomenik Angela Merkel sere (Foto: Foto: Maja Bohte)
Let 3 u Ljubljani otkriva spomenik Angela Merkel sere (Foto: Foto: Maja Bohte)

S obzirom na činjenicu da je nova Predsjednica iz Predsjedničkih dvora žurno odstranila bistu Tita, Let 3 odlučili su ponuditi svoj spomenik ”Angela Merkel sere” na privremenu upotrebu svim zainteresiranima na Pantovčaku.

 

Predsjedničkim dvorima spomenik, a narodu glazba! Let 3 također objavljuje novi singl naziva ”Gladni”! To je nova-stara internacionala koja je namjenjena komunjarama, drugim hrvatskim rodoljubima i poštenim Hrvatima, kao i ostalim jugoslavenskim narodima.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=x-GRZow1Gro[/youtube]

Spomenik ”Angela Merkel sere” jučer je u 19 sati bio predstavljen i Slovencima pred Križankama u Ljubljani, nakon čega je uslijedio frenetičan koncert Leta 3 u Mini teatru. Slovenski mediji prenose da je kancelarka Angela u delikatnom položaju privlačila pozornost svih prisutnih u ljubljanskom Starom gradu (Delo.si) te da je riječka skupina čak i prije samog službenog otkrivanja skulpture uznemirila javnost.

 

Pozivaju se sve ljudi koji žele širiti ljubav da dođu u četvrtak, 18. lipnja u 14 sati u Laubu, te ekskluzivno poslušaju novi singl ”Gladni” kojeg će narodu pokloniti Let 3, anđeli novog vremena te sudjelovati u još jednom letovskom performsu.

Details

Date:
18 lipanj, 2015
Time:
14:00 - 16:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , ,

Venue

Lauba
Zagreb, Hrvatska + Google Map