Loading Events
  • This event has passed.

Letarg i The Immigrants: dvostruka live promocija albuma u KSET-u

30 ožujak, 2016U srijedu 30. ožujka u KSET-u ćemo gledati 2 promocije albuma! Letarg promovira svoje novo izdanje ‘Faze budnih sanjara’ dok će im podršku pružiti mađarski The Immigrants sa svojim albumom ‘I need help’.

Letarg
Letarg

Letarg je kantautor Bruno Antolić koji s uigranom koncertnom ekipom (Ivan Horvatić, Karlo Cmrk i Rajna Hraščanec), u tipičnoj rock formaciji, na uvjerljiv, prirodan i energičan način interpretira svoje pjesme. Radi se o pop pjesmama koje istovremeno pokušavaju svojom jednostavnošću natjerati na ples te iznenaditi svojom kreativnošću i lucidnošću.

 

U listopadu 2014. godine izlazi debitantsko izdanje “Paravan” koje odiše starim, reskim i sirovim zvukom koji se provlači kroz moderno skladane pjesme. Ovakva formula plod je produkcije i masteringa koje potpisuje sam Letarg.

Letarg 'Faze budnih sanjara'
Letarg ‘Faze budnih sanjara’

U ožujku ove godine izašlo jr drugo Letargovo izdanje “Faze Budnih Sanjara”. Radi se o konceptualnom izdanju u kojem svaka pjesma predstavlja jednu fazu tijekom prekida veze. Produkciju, mix i master potpisuje Letarg, koji je ujedno i autor glazbe i tekstova, dok Ivan Horvatić, Karlo Cmrk i Rajna Hraščanec potpisuju aranžman.

 

Oba izdanja dostupna su na besplatnom downloadu preko Letargove Bandcamp stranice.

The Immigrants
The Immigrants

The Immigrants su progresivni space/indie rockeri iz Pečuha. Članovi benda su Adorio Badrić (bas i glavni vokal), Szabolcs Sapi (gitara i vokali) i Balazs Karolyfi (bubnjevi i vokali). Bend je postao popularan tek nako nastupa na jednom reality show-u nakon kojeg su krenuli brojni koncerti po Mađarskoj. 2013. Izbacuju prvi album „Best of Immigrants“ koji odlično prolazi doma i u regiji te bend kreće i s internacionalnim nastupima. Svirali su u Sloveniji, Austriji, Srbiji, BiH dok će im ovo biti 4 koncert u Hrvatskoj. Od većih koncerata dečki su nastupali na Szigetu i u kultnom A38. Ove godine izbacuju album „I need help“ te u sklopu promotivne turneje dolaze u KSET.

 

Vrata se otvaraju u 20:00h. Cijena ulaznice je 15 kn u pretprodaji odnosno 20 kn na vratima kluba. Obavijest o početku pretprodaje biti će objavljena naknadno. Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

Details

Date:
30 ožujak, 2016
Time:
21:00 - 23:55
Cost:
Kn15 – Kn20
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , ,

Venue

Kset
Zagreb, Hrvatska + Google Map