Loading Events
  • This event has passed.

Living Room Session u Vintageu uz Volanda Le Mata i Gordanu Marković

30 svibanj, 2018Vintage Industrial Bar 30. svibnja priređuje Living Room Session na kojem će nastupiti Voland Le Mat i Gordana Marković.

  • 6
    Shares
Living Room Session u Vintageu uz Volanda Le Mata i Gordanu Marković

Njegov „Svijet tišine“ tjera vas da zaronite duboko u svoju nutrinu, kad kaže „Nije fer“ spremno kimnete glavom i zaljuljate se u ritmu, a za njegov „Nigredo“ ne treba vam prijevod – jednostavno ga osjećate. On je Voland Le Mat i svojim je „Faustopojkama“ prije punih 9 godina osvojio uši svoje publike koja ga od tada vjerno prati na nastupima. Momir Oljača, kantautor koji na potrebnoj distanci drži „đavla i ludu“ trenutno ponovno aktivno radi na novom materijalu, a u narednim tjednima čut ćemo kako to zvuči kad „Ideš s njim“. Spot je već snimljen.

Ona je Gordana Marković, polovica dua Auguste i kantautorica iz Zagreba, pjevačica u HRT-ovoj emisiji A-strana koja trenutno radi na svojim prvim solo pjesmama. Publika ih je imala prilike čuti samo jednom do sada – u KSET-u krajem veljače kada je Gordana nastupila kao predizvođačica upravo Voland Le Matu. Uz to mu je na pjesmi „Nigredo“ otpjevala i prateće vokale pa ovo dvoje izvođača zapravo veže i više nego što je na prvi pogled vidljivo.

Ulaz na Living Room Session je besplatan.

  • 6
    Shares

Venue

Vintage Industrial Bar
Savska 160
Zagreb, Hrvatska
  • 6
    Shares